Bölcsődénkben hagyománnyá vált az utóbbi időben a családi délutánok megrendezése. E célból szeretnénk erősíteni az intézményünk és a családok közötti kapcsolatokat. Az időjárás kedvezett nekünk, így a szabadban tudtuk megtartani színes programjainkat. Meghívásunkat elfogadták régi, jelenlegi és leendő bölcsődéseink és családjaik. A Magyar- és a Szerb utcai óvodások változatos, évszaknak megfelelő műsora nyitotta meg a délutánt. Majd ezt követően a gyerekek  birtokba vehették az udvart. Volt tökfaragás, Gesztenye Guszti készítés, szőlőpréselés, alkotótevékenységek. Kukoricaszárból kunyhót készítettünk, amelynek nagy sikere volt. Az elmaradhatatlan szabad játékválasztást a gyermekek aktívan kihasználták.

Fotó: Szőregi Bölcsöde

Fotó: Szőregi Bölcsöde

Ezúton szeretnénk megköszönni az óvodások színvonalas műsorát, a családok támogatását, Rózsavölgyi József képviselő úr részvételét és segítőkészségét. Nem utolsó sorban kollégáim aktív együttműködését.

Bölcsődénk tervezett programjai: novemberben és decemberben adventi vásár, melynek bevételéből a gyermekek játékkészletét szeretnénk bővíteni. December 5-én délután a családokkal együtt várjuk a télapó érkezését.Borítókép: Fotó: Szőregi Bölcsöde