A karácsonyi ünnep jegyében telt bölcsődénkben is a decemberi hónap. Szombatonként részt vettünk az adventi gyertyagyújtáson, ahol színvonalas műsorral lepték meg a szőregi lakosokat az óvodás- és iskolás gyermekek. Köszönjük a felejthetetlen élményt!

20161203-mikulas-futas-052

III. Szőregi Mikulás Futás

December 3-án Mikulásfutáson vettünk részt a Magyar utcai óvoda szervezésében. Aktív szüleink és csemetéik a hideg időjárás ellenére az adott távokat eredményesen lefutották. Köszönjük a színvonalas és élményben gazdag szervezést!

December 9-én bölcsődéseink szüleikkel együtt várták intézményünkbe a Télapót. Vidám, játékos délutánt töltöttünk el együtt a nagyszakállú társaságában.

Luca napján mi is ültettünk búzát, a néphagyományt tartva. Bölcsődéseink figyelmét természetesen a virágföld gyúrása kötötte le. A gyerekek az elvetett búzát hazavitték és otthonukban gondozták szüleik segítségével.

December 16-án karácsonyi kézműves sarkot nyitottunk, ahol a családok kiélhették kreativitásukat. Gyönyörű alkotások születtek, amelyek otthonukat díszítik.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

A bölcsőde dolgozói
Szőregi Regélő, 2017. január