Bölcsődénkben február végén tartottuk meg a farsangi mulatságot, melyre a gyermekek családtagjait is vendégül láttuk, így még jobb hangulatban telt a péntek délutánunk. Igen ötletes jelmezeket láttunk. Volt pók, ördög, hercegnő stb.

Fotó: Szőregi Bölcsőde

Fotó: Szőregi Bölcsőde

Március hónap a tavaszvárás jegyében telt. A gyermekek tevékenységeibe beleszőttük a természet átváltozását. Sok új mondóka és ének is elhangzott. A tavalyi évhez hasonlóan most is meghívtuk a Magyar utcai óvodásokat, akik az elmúlt évben még hozzánk jártak. Őket Szabóné Tokai Anett óvónéni kísérte el. Díszes, száraztésztával feldíszített tojásokat hoztak a fákra. A Szerb utcai óvodások is szép számmal vendégeskedtek nálunk. Majd megérkeztek az iskolások is, a tanító nénivel, Sövényházy Annával. Kézzel készített színes tojásokat hozott az 1.b. osztály. A gyerekek szabadon szaladgáltak, játszottak az udvaron. Tartalmas és „nosztalgikus” időtöltés volt számukra. A bölcsődések is szívesen fogadták vendégeinket, egymás játékába is bekapcsolódtak.

Bölcsődéseink szüleikkel beneveztek a március 19-én tartott Barka futásra. Szép eredményeket értek el: I. helyezett Bouras Abdurahmen lett, harmadikként pedig Orcsik Laura futott be apukájával a célba. Köszönjük aktív részvételüket, mellyel támogatták intézményünket és a két szőregi óvodát.

Bölcsőde dolgozói
Szőregi Regélő, 2016. április

Borítókép: Fotó: Szőregi Bölcsőde