A Szőregért Alapítvány és a Szőregi Háziorvosi Rendelő szervezésében 12. alkalommal került megrendezésre az egészségügyi szűrőnap.

Folytatva a hagyományokat idén is olyan területeken lehetett szakorvosi szűrővizsgálatokra jelentkezni, amelyek esetében kiemelten fontos a rendszeres, éves szintű ellenőrzés, hiszen az időben történő felismerés és beavatkozás jelentősen befolyásolja a gyógyulási folyamatot.

A preventív célú vizsgálatok mellett idén először ismeretterjesztő előadásokon és gyermek életmentő tanfolyamon is részt lehetett venni.

Örömmel tölt el bennünket, hogy a Tömörkény István Művelődési Házban szervezett programok iránt is nagy volt az érdeklődés. A jövőben szeretnénk a művelődési házzal együttműködve még több gyermek egészségüggyel kapcsolatos témát érinteni és újdonságként szűrővizsgálatokat is szervezni.

Köszönetet szeretnénk mondani a szakorvosoknak, a háziorvosoknak (Dr. Szántó Gergely, Dr. Csergő Tibor), a rendelő dolgozóinak (Balla Irén, Balogh Mária, Molnár Katalin), és minden segítőnek, akik munkájukkal lehetővé tették a vizsgálatok zökkenőmentes és szakszerű lebonyolítását.

Az egészségügyi szűrőnap nem jöhetett volna létre a személyi jövedelemadó 1%-nak felajánlásai és adományok nélkül. Köszönjük mindenkinek, aki támogatásával hozzájárult az anyagiak biztosításához!

Jövőbeni terveink megvalósításához továbbra is köszönettel várjuk támogatásukat:

Adószámunk: 19085768-1-06
Számlaszámunk: 57400011-10105515 (3A Takarékszövetkezet)

Fogas László, Szőregért Alapítvány elnöke

szoreg.hu képtár