A Szőregi Idősekért Alapítvány február 13-án, kedden farsangi mulatságra hívta meg a településen élő időseket a Faluházba.

A finom és a szemet is gyönyörködtető szalagos fánkot Négyökrű Imréné Piroska készítette el, melyet az alapítvány aktivistái az általuk készített házi lekvárral díszítve tálaltak fel. A kuratórium elnöke kivetítőn mutatta meg a vendégeknek az elmúlt évek rendezvényeinek eseményeit megörökítő képeket, amelyen sok jelenlévő látta viszont magát. A felvételeket nézve az akkori örömöket élték át újra és szomorúan emlékeztek azokra, akik „már elmentek”.

Fotó: Szőregi Idősekért Alapítvány

A mulatság vendégeként Dr. Berkesi Ottó képviselő rövid tájékoztatót tartott a szőregieket érintő tervekről, válaszolt a kérdésekre, és gratulált az alapítvány csapatának a januári kolbásztöltő versenyen elért harmadik helyezéshez.

A jó hangulatot Nagyné Erzsike tombolája fokozta. A vendégek között volt, aki farsangi jelmezben jelent meg, ezzel is színesebbé téve az összejövetelt. Mindenki jó érzésekkel feltöltődve, megelégedetten indult haza.

Fotó: Szőregi Idősekért Alapítvány

Legközelebb március 13-án 15.00 órai kezdettel nőnapi ünnepségen találkozunk, míg április 10-én Húsvétot ünnepelünk.

2017-től lehetőség van az alapítvány számára a személyi jövedelemadó (SZJA) 1%-nak gyűjtésére. Kérjük, hogy minél többen jelezzék adóbevallásukkor, hogy  az 1%-ot a Szőregi Idősekért Alapítvány számára utalják át. Adószámunk: 18284081-1-06. Adományukat teljes egészében rendezvényeink színvonalának emelésére fordítjuk.

Becsey Mária

Borítókép: Fotó: Szőregi Idősekért Alapítvány