2013. november 16-án rendeztük meg a VII. Szőregi Egészségnapot. Örömmel töltött el bennünket, hogy az orvosi vizsgálatokon igen sokan jelentek meg bizonyítva, hogy településen élőkben egyre nő az egészségük iránti felelősség érzet.

A szűrő-vizsgálatokon összesen 245 orvos-beteg találkozás történt (ez a szám az előző rendezvényeknek megfelelően alakult). Ebből bőrgyógyászaton 50. a reumatológián 29, az urológián 32, a nőgyógyászaton 38, a szemészeten 46, vérnyomás, PSÁ, vércukormérésen 50 fő vett részt. Az iskolai szervezésében 18 fő vett részt a véradáson.

Köszönetet szeretnénk mondani a szakorvosoknak, a háziorvosoknak: dr. Szántó Gergelynek, dr. Csergő Tibornak és mindazon helyi dolgozóknak: Balla Irén, Sebők Éva és Molnár Katalin asszisztenseknek, akik szervező munkájukkal lehetővé tették a vizsgálatok zökkenő mentes, és szakszerű lebonyolítását.

A rendezvény összköltsége 270.000 Ft, melyet a Szőregért Alapítvány biztosított.

Összességében eredményesnek ítéljük a preventív céllal tartott vizsgálatokat.

Köszönetet szeretnénk mondani mindazoknak, akik adományuk és adójuk 1%-nak felajánlásával hozzájárultak az anyagiak biztosításához. A jövőbeni sikeres megrendezés érdekében továbbra is köszönettel várjuk támogatásukat.

A felajánlásokat a Szőregi Regélő decemberi számában behelyezett készpénzátutalási megbízáson (sárga csekken) is megtehetik.

Adószámunk: 19085768-1-06
Számlaszámunk: 57400011-10105515

Szőregért Alapítvány Kuratóriuma