Nagy örömünkre szolgál, hogy Berkesi Ottó képviselő úr segítségével megújult a parkoló az Óvoda előtt, melynek köszönhetően könnyebbé vált a szülők számára is a parkolás. Köszönjük!

Fotó: Szerb Utcai Óvoda

A december különleges az életünkben, a várakozás, a szeretet és a hit megerősödésének időszaka. Sok szép élmény, esemény tette emlékezetessé számunkra. A Truffaldínó Bábszínház jóvoltából ellátogatott hozzánk a Mikulás december 6-án. A várakozás élményét fokozta a  Télapó két huncut manója, akik sok-sok tréfával, nevetéssel örvendeztették meg a gyerekeket. Vidám játékuk közben megérkezett a Mikulás az ajándékokkal. Sok szép dallal, verssel vártuk.

Télapó távozása után folyamatosan készültünk a Karácsonyra. Csipi manónk minden nap valami új varázslatot hozott számunkra. A gyermekek nagy érdeklődéssel várták nap mint nap a csodát.

Örömmel tettünk eleget a Szőregi Bölcsőde megtisztelő meghívásának, ahol Katica csoportos gyermekeink adventi műsort adtak elő.

Óvodánkban gyermekfényképezés alkalmával kedves családi és egyéni képek készültek.

Közös barkácsoló délutánra hívtuk a szülőket, a gyermekek számára készülődés családias hangulatát emelte az együtt alkotás, beszélgetés.

Fotó: Szerb Utcai Óvoda

A város ünnepváró forgatagába a Maci csoportosok látogattak el a Dóm térre. A szalmabála labirintusban vidáman kergetőztek. Minden gyermeket elvarázsolt az ünnepi kivilágítás, a feldíszített kirakatok, a hatalmas karácsonyfa, a téren felállított Télapó és szarvas figurái.

Katica csoportosainknak jutott az a megtisztelő feladat, hogy a harmadik Adventi gyertyagyújtás alkalmával műsorral kedveskedjenek a település lakóinak. Adventi énekekkel, versekkel köszöntötték a közeledő ünnepet.

A termek lassan átvarázsolódtak. Díszbe öltözött az egész óvoda. Készültek a karácsonyfadíszek, ajándékok a sok kis szorgos kezek által. A Karácsonyt meghitt hangulatban, csoportokban ünnepeltük, versekkel, énekekkel. Az angyalkák meghozták a sok-sok ajándékot, amit az alapítvány számára felajánlott összegből sikerült finanszírozni. Ezúton köszönjük minden adományozónak, hogy felajánlásával lehetővé tette a gyermekek örömét.

Békés, Meghitt Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánunk Mindenkinek!

A Szerb utcai óvoda dolgozói

Borítókép: Fotó: Szerb Utcai Óvoda