Megtörtént az óvodai beíratás. Örömmel üdvözöljük és várjuk a hozzánk érkező új, leendő kiscsoportosokat.

Előző hónapunk is eseményekben gazdagon telt. Szép egyéni és csoportfényképek készültek ovisainkról. Ismét járt nálunk a Truffaldinó bábszínház Kedves darabjuk példát mutat a gyermekek játékidőben történő bábozásához is.

Véget ért az úszósuti, aminek fő célja a vízhezszoktatás és az úszás megszerettetése volt.

A szép időt kihasználva sokat tartózkodunk a friss levegőn, sétákat teszünk a virágba boruló szépséges kertek fák megcsodálására. Figyeljük a gólya fészek lakóinak életét.

A középsősök és a nagyolt a Fö1c napján a Füvészkertben jártak. Ezzel is erősíthették a természettel való harmonikus kapcsolatukat és bővítehették ismerteiket. A gyönyörű virágos kertek, fák látványa nagy élményt jelentett számukra.

A nagycsoportosokat két rajzversenyre is beneveztük. Az egyiket a Tűzoltóság írta ki, mely témája a tűzoltói élet és munkájuk, a tűz veszélyessége. Az eredményt még várjuk.

Az OVI Igazgatósága idén is megrendezte az „Ügyi Manók” fesztiválját, ahol „Mesemondó Manó” versenyen Deme Dávid különdíjban részesült az előadásmódjáért. Gratulálunk és örülünk szép eredményének!

A „Rajzoló Manó” versenyen Gábor Csenge és Trója Aliz vett részt I-I szép alkotással. Trója Alíz az életkori kategóriájában első helyezést ért el. Gratulálunk mind a két ügyes kezű kislánynak.

Szőregélő, 2008. május