Óvodánk szerves része Szőregnek, ezért nagy lelkesedéssel készültünk a 13. Rózsa fesztiválra, ezt a lelkesedést a szomorú esős idő sem tudta elrontani. Alkotásunkkal a gyermek szeretetünket szerettük volna tükrözni, ezért választottuk a babakocsit a mackóval, melyet a szülők által adományozott gyönyörű rózsákkal díszítettünk. Köszönjük önzetlen segítségüket.

„A Mi iskolánk a Mi óvodánk” pályázat keretén belül újult meg óvodánk. A régi bejárati ajtók cseréje is megtörtént. Három csoport szobánk parkettáját csiszolták és lakkozták újra.

Így a megszépült termekkel várhatjuk vissza nyár után a gyermekeket. A dajka nénik kifestették a nagy folyosót, és az öltözőt. Az udvaros bácsi a párkányokat és udvari játékokat szépítette meg újrafestésükkel.

Árnyas udvarunk a felüdülés szigete volt ebben a forró nyárban. Életünk főként az udvaron zajlott, pancsolással, vizes homokvár építéssel, aszfalt rajz versennyel, egyéb vidám tevékenységgel telt. Rendszeresen meglátogattuk a gólyák fészkét, figyelemmel kísértük a költéstől a kirepülésig a madarak életét.

Elérkezett a szeptember, a változások ideje. Nagycsoportosaink kinőtték óvodánkat, iskolába indultak és átadják helyüket az új kiscsoportosoknak, akiket nagy szeretettel várunk. Mindhárom csoport ízlésesen berendezve várja az érkező gyermekeket.

Az óvoda munkatársai