Programokban változatosan, gazdagon telt májusunk. Szép műsorral kedveskedtünk az édesanyáknak mind a három csoport gyermekeivel. A kiscsoportosoknak ez egyben az évzárójuk is volt. 12-én hangversennyel leptük meg a gyermekeket. Vidám dalokat kísért gitárjával Debrecenből hívott vendégünk. Sok örömmel, együtt énekléssel telt felszabadult órát töltött velünk.

A nevelési évünk második egész napos kirándulása alkalmából a Söndör-tanyára látogattunk el. Felszabadult játékkal telt napunk. Felfedeztük a tavacska élővilágát, felmásztunk a nyuszileső kilátóba, ugrálóvárban kedvükre ugrálhattak a gyermekek. Lovas kocsin utazva a környező tájban is gyönyörködhettünk. A finom ebéd és palacsinta elfogyasztása után élményekkel telten utaztunk haza.

26-án rendeztük meg udvarunkon a gyermeknapot. Sok-sok ügyességi és versenyjátékkal, humoros feladatok megoldásával és kis ajándékokkal kedveskedtünk az
idejáró gyermekeknek ez alkalomból.

Elbúcsúztattuk az iskolába készülő nagycsoportosokat, akik megmutatták ez alkalommal is kreativitásukat.
Ebben a hónapban is vannak szülők, kik segítségét megköszönhetjük. Farkas Ricsi apukája a kerti golyóscsapot cserélte ki, Barta Lizi anyukája pénzösszeget ajánlott fel játékok vásárlására. Valamint Deméné Szegedi Anikó és Tóthné Puskás Gyöngyi anyák napi virágot ajándékozott. Takács Erik és Rebeka anyukája mindig szeretettel fogadott, ha kertmegfigyelésre átmentünk a csoportokkal. Papp Zsófikáéknál szíves vendéglátásban volt részünk állatmegfigyelő sétánk alkalmával. Bagó Levente anyukája szőnyeget ajándékozott óvodánknak.

Minden kedves szülőnek megköszönjük egész évben nyújtott segítségét és kellemes nyarat kívánunk!

Szőregélő, 2006. június