Mindhárom csoport gyermekei műsorral kedveskedtek anyák napja alkalmából az édesanyáknak, nagymamáknak. Egésznapos kirándulást szerveztünk Ópusztaszerre. Örömmel fedeztük fel a sok érdekes látnivalót, kulturális örökségünk emlékeit. De helyt kapott a vidám vonatozás és a különleges szépségű játszótér kipróbálása is. Gyermeknapi ajándékként a középsősök és nagycsoportosok egy kedves előadást néztek meg a Kövér Béla Bábszínházban. A kiscsoportosok a szívesen segítő szülőkkel együtt vidám délelőttöt töltöttek a vadasparkban.

Nagyon köszönjük minden kedves szülőnek, hogy mindkét kirándulásnál segítettek az autóval történő szállításban. A nagy esőzések hatására sajnos beázott néhány helyen az épületünk. Berczeli Zoltán és testvére azonnal felajánlották a tetőszerkezet megjavítását.

Az udvarunk is megújulhat Péter Árpád családja segítségével, akik az udvari játékaink kötélzetének cseréjét vállalták, és új kötélhintákkal is megajándékozzák óvodánkat.

Nagyon köszönjük minden kedves segítőnknek az egész évben nyújtott támogatását, mely hozzájárult sikeres tanévünk megvalósításához.

Kellemes nyarat kívánunk mindenkinek!

Szőregélő, 2005. június