Óvodánkban szakképzett, gyermekközpontú pedagógusok dolgoznak, akik kellő odafigyeléssel, szeretettel végzik munkájukat, hogy az Ön gyermeke számára kiegyensúlyozott nyugodt környezetet biztosítsunk a mindennapokhoz.

Óvodánk 3 csoporttal működik, ahol bensőséges légkörben, családias hangulatban zajlik a nevelés.

Fontos számunkra, hogy a gyermekeink alapvető mozgásszükségleteik kielégítése mellett minél több élményhez, tapasztalathoz juthassanak játékaikon keresztül, így szerezve ismereteket az őket körülvevő világról.

Programunk fő hangsúlyát a gyermekek harmonikus fejlődésének elősegítése érdekében mozgásfejlesztésre és az egészséges életmód kialakítására helyeztük.

Kiemelt nevelési területünk a környezet sokoldalú megismerése, az élet, a természetvédelem megszerettetése, a munka tisztelete. Az óvodai élményeken keresztül igyekszünk zökkenőmentessé tenni a gyermekek számára az iskolai életbe való beilleszkedést.

A csoportszobák egyedi hangulatúak, melyeket sok érdekes játékkuckó tesz még izgalmasabbá, különösen a galéria ad egyedülálló játékteret a kicsik és nagyok számára
Szép, tágas udvarunk számos játéklehetőséget biztosít a gyermekek számára, melyet a kiterjedt lombozatú fák árnyékai alatt is zavartalanul folytathatnak. Kertünkben játszva megtanulhatják a fűszer illetve veteményeskert nevelését, gondozását.

Amit még kínálunk: Vízhez szoktatás, úszásoktatás, Kulturális programok (Truffaldino Bábszínház, Szegedi Nemzeti Színház), Kirándulások, Közös délutánok a családokkal, Gyermeknap, Lovaglás, Néphagyományok ápolása, Fakultatív programok (hittan, néptánc)

Óvodánk nyitvatartása: 06.00-17.00

Folyamatos beszoktatás 2,5 éves kortól szülővel egyeztetett időpontban

Minden kisgyermeket szeretettel várunk!

Elérhetőség:
Győriné Süle Emese
6771 Szeged, Szerb u. 159.
06/20-234-8459, 06/62-405-149
szerb.ovoda@int.ritek.hu

Győriné Süle Emese
Szőregi Regélő, 2021. április