Megkezdődött a báli szezon, közeleg a farsang! A Truffaldino Bábszínház A széttáncolt cipellő című meséjével minden kis királylányt és lovagot táncra buzdított!

Farsang

2020. január 30-án tartottuk meg az óvodás gyermekekkel és a szüleikkel az idei télbúcsúztató farsangi mulatságunkat, melynek helyszínéül ismét a Tömörkény István Művelődési Ház szolgált.

Fotó: Szerb utcai Óvoda

Délelőtt az óvodában bűvész műsorral kedveskedtünk a gyerekeknek.

A vidáman feldíszített nagyterem kiváló lehetőséget biztosított minden kisgyermek és az őket kísérő felnőttek, testvérek számára a kényelmes és kellemes kikapcsolódáshoz.

Minden csoport a színpadon elő adhatta, a kis előadását, s közben megtörtént az ötletesebbnél ötletesebb jelmezek bemutatása is. A bátrabbak verssel készültek. A jelmezes bemutatkozások után fergetegesen jó hangulatú tánccal folytatódott a télbúcsúztatás. A segítőkész szülői kezek által roskadásig megrakott büféasztalok pedig biztosították az enni-inni valót minden kicsi és nagy számára.

Kolbászmesterek

Idén is összemérték tudásukat a Kolbászmesterek Szőregen, ahol óvodánk is képviseltette magát.

Fotó: Szerb utcai Óvoda

Jótékonysági bál

2020. február 1-én került megrendezésre A Szerb Utcai Óvoda Jótékonysági Alapítványi Bálja, melynek helyszínéül ismét a Tömörkény István Művelődési Ház szolgált.

Nagy örömmel vettük, hogy sikerült egy igazán kellemes rendezvényt megvalósítanunk, hála a résztvevőknek és a támogatóknak.

A vacsoráról és az innivalóról a szegedi Gulyáscsárda gondoskodott, a zenei alapot pedig Vecsernyés Róbert szolgáltatta.

jó hangulathoz még néhány fellépő is hozzá járult, emelve az este fénypontját. Latin társastáncokból Petőcz Petra és Komáromi Miklós tartott bemutatót, sztenderd táncokból Rácz Ádám és Kovács Leila.

Az óvoda dolgozói és a Parlandó énekegyüttes és egy bűvész is szórakoztatta a közönséget műsorával.

A nagyvonalú felajánlásoknak köszönhetően igen sok tombolatárgy került kisorsolásra. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak:

Az Óvoda alkalmazotti közössége, Bertus Csenge szülei, Monster Pizza, Levendula ABC, Kocsis Pál, Színház Festékbolt, Juhászné Tünde kozmetikus, Füvészkert, Mészáros Kamilla szülei, Pizza Paradicsom, Kocsis Flóra Kft., Lajkó Bianka szülei, Játékdzsungel, Truffaldino Bábszínház, Szőregi Gyógyszertár, Flóra Virágüzlet Orosháza, Kótiné Nagy Éva, Kibédi Varga Kristóf szülei, Kövér Béla Bábszínház, Mega Megálló, Szegedi Nemzeti Színház, Szőregi Gazdabolt, Pillér Takarékszövetkezet, Kószó Natasa szülei, Bomba Boglárka szülei, Szőregi Zöldségbolt, Bihari Bettina, Faktum  Gyerekbútor, Szatmári Vivien szülei, Beláncsity Klára, Maros Fitt Kft, Galambbázis Kft, Sajtkukac Játszóház, „Buborék” gyermek úszásoktatás, Prágai Látszerész, Selmeczki Cukrászda, Szegedi  Szimfonikusok, Kölyökpark, Pláza Autómosó, Szegedi Csillagvizsgáló, Kinizsi Teke Klub, Prémium Szolárium, Lendület Kerékpár Szaküzlet, Csali-Fali Állateledel, Szimpi Faloda, Pixel Bár, Nagy  Marcell szülei, Kínai Nagy Fal Étterem, Tanács Anna szülei, Juhász Áron szülei, Szabó Máté szülei, Márki Bálint szülei, Sós Gerda szülei, Bertus Csenge szülei, Gellért Szabadidőközpont, Paintball  Szeged, Avramov András önkormányzati képviselő, Naturtex Kft, Szitkai Éva, Filimon család, Várhelyi Ádám szülei.

A bölcsőde meghívásának eleget téve részt vettünk az általuk szervezett farsangi délelőttön, ahol műsorral kedveskedtünk a gyerekeknek és szüleiknek. A következő időszakban a Kamaravarázs előadásra látogatunk el a Művelődési Házba, a gyerekekkel ismét ellátogatunk a bölcsődébe. Készülünk a lovardába is.

Szerb Utcai Óvoda
Szőregi Regélő, 2020. március

Borítókép: Fotó: Szerb utcai Óvoda