Ördög Dániel amatőr fotós kerítés kiállítása december 18-ig tekinthető meg. Dániel gyerekkora óta érdeklődik a fotózás iránt. Első fényképezőgépe már digitális készülék volt, de később nyitott az analóg technika felé is. Természetkedvelő lévén számára a legkedvesebb téma a természet. A festés és rajzolás mellett a fényképészet számára egy hobbi, aktív kikapcsolódás.

Fotó: Iványi Aurél

A Szőregi hagyományok szerint szombatonként kerül sor az Adventi gyertyagyújtásokra, amelyet sajnos a megszokott módon nem lehet lebonyolítani. Így a kellemes programok, a forralt borozás és a zsíros kenyerezés a tűz mellett is elmarad, viszont senkit nem szeretnénk program nélkül hagyni.

Kérünk minden Szőregit, hogy figyelje az online tereinket és kövesse figyelemmel ott a programokat!

Részlet a Bogaras mese című előadásból

November 28-tól december 31-ig online gyerekprogrammal szeretnénk kedveskedni a kicsiknek a művelődési ház facebook oldalán. A Grimm-busz Színház bemutatja a Bogaras Mese című előadását, a Csiga Duó pedig koncertezik a virtuális térben. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk hozzá!

December 4-én érkezik az online szőregi Mikulás! A rendezvényen Mikulás party címmel zenés-bábos műsort láthatnak az érdeklődők.

Tömörkény István Művelődési Ház
Szőregi Regélő, 2020. december