Újra gyermek zsivajtól hangos az óvoda. A nyár után kipihenten és föltöltődve jöttek meg az óvodások, teli élménnyel, mesélnivalóval. Csodálkozó tekintettel vették szemügyre a bekövetkezett változásokat.

A szünetben az élet nem állt meg intézményünkben. Kibővítették és padlótól plafonig felújították az egyik csoporthoz tartozó vizesblokkot. Új wc-ket, mosdókat, csapokat és szappanadagolókat kaptunk. A tágas helység mellett mindenki a tusoló kabinnak örült legjobban, amit gyorsan föl is avattunk.

Az óvoda dolgózóinak keze nyomán megújultak a külső ablakok, új lécek kerültek az udvari padokra, amik szintén le lettek festve, a babaház és a mászótorony is felületkezelést kapott.

Az elbontott régi játékok helyett két, gumitéglával aláterített hintaállvánnyal gazdagodtunk, amin azok is vidáman hintáznak akik eddig nem szívesen ültek föl rá. A kicsik örömére egy rugóshintával és egy békás hintaággyal is bővült az udvari játékok sora.

Megszépült környezetben, újult erővel fogadtuk az óvoda ajtaját először átlépő csöpségeket és meleg szívvel pátyolgatjuk őket és szüleiket a beszokás nehéz időszakában. Megkezdte óvódánkban a munkáját a fejlesztőpedagógus, a logopédus és a gyógypedagógus is, akik az erre a célra berendezett fejlesztő szobában foglalkozhatnak a gyerekekkel.

Október 6-án délután 4 órától őszi családi napot tartunk, ahova minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Az óvoda dolgozói