A sok új gyermek mellett új óvónő is érkezett óvodánkba, Szabó Anikó, aki a vezetői teendőket is ellátja. Szeretettel és örömmel fogadtuk.

Az elmúlt pár hónapban az óvodánk kívül-belül megújult. A karbantartó brigádnak köszönhetően az ütött-kopott ajtóink megszépülve, kitárt karokkal várták a gyerekeket és szüleiket. Az iroda is barátságosabb benyomást kelt a belépő ember számára az új linóleummal lerakott padlójával.

Intézményünk is részt vett „A Mi óvodánk a Mi iskolánk” című pályázaton és sikeres elbírálásban részesült. A projekt értéke 583.000 forint lett. Ezzel nem ért véget tagóvoda-vezető helyettesünk éjszakákba nyúló munkája. Gondos szervezésre, összefogásra volt szükség a dolgozók a szülők és a nagyszülők részéről is, akik lelkesen támogattak bennünket, a pályázat kiírásától a megvalósulásig.

Előzetesen már megtörtént a fűnyírás és a sövényvágás. A rugós libikóka telepítését a Haász Kft. vállalta. Ezen kívül nem várt kedves felajánlást is kaptunk a MIL-VIL Bt. dolgozóitól, hiszen a korábbiakban megbeszélt homlokzati festésen túl társadalmi munkában lefestették az óvoda udvar felőli teljes homlokzatát, és lealapozták a terasz falfelületét. Farkas Zoltán kedvességének köszönhetően új ivókúttal bővült udvarunk.

Óvodánk sokat gazdagodott és esztétikusabb, szebb környezetet tudtunk teremteni a szülők segítségével.

A sok segítséget és munkát ünnepélyes kereteken belül köszöntük meg a szülőknek és támogatóinknak. Egy bográcsos ebéddel vendégeltük meg a résztvevőket és a megjelent meghívottakat, minden résztvevő és támogató emléklapban is részesült.

Most ezen formában is szeretnénk megköszönni a gyerekek, a szülők, és a családtagok, a MIL-VIL Bt., Farkas Zoltán és a Haász Kft. segítségét!

A Katica csoport köszönetét szeretné kifejezni Szabó Zsófi anyukájának a szép kötények és terítők elkészítéséért.

Ebben az évben november 2-5-ig megszervezzük őszi papírszüretünket, melyre szívesen fogadjuk az újságokat, kartonokat. Az érte kapott összeggel a játékok fejlesztéshez, valamint a környezettudatos gondolkozásához járulunk hozzá.

A Magyar utcai Óvoda dolgozói