Két hónap telt el ebből a tanévből. A kiscsoportosoknak véget ért a befogadási időszaka, de beszoktatásuk még egész évben folytatódik egyéntől függően. A jövő ősszel tankötelessé váló nagycsoportosok felkészítését egy iskolaérettségi vizsgálattal kezdtük, melynek segítségével, még célirányosabb fejlesztésben tudjuk őket részesíteni.

A nagyobbaknak már az első hónapok is mozgalmasan teltek. Látogatást tettek a Fogadalmi Templomban, vásároltak a megújult Mars téri piacon, valamint Borovics apukának köszönhetően megnézhették a Csalóka Péter című, igazán nagyoknak szóló darabot a színházban.

A nyertes pályázó: Antali Panna és anyukája még a száraz zsömlét is fölhasználták munkájukhoz. Minden induló elismerő oklevélben és csekély ajándékban részesült.

Ezen a héten különösen nagy gondot fordítottunk a tisztaságra. Törölgettünk a csoportszobában, söprögettünk kint és bent, összegyűjtöttük a lehullott faleveleket.

Óvodánk épületét folyamatosan csinosítjuk a gyerekekkel karöltve. A Katica csoport új függönnyel és rolóval szépült, mely segítségével a gyerekek nagyobb sötétségben, mélyebben tudnak aludni.

Fakultatív programjaink is elindultak: a már ismert hittan, úszás és a gyermek-fantázia aerobik, valamint a kung-fu, mely új még a palettánkon.

Novemberre tervezzük a szülők klubjának ez évi első összejövetelét, melyre dr Fekete-Szabó Gabriella fül-orr-gége főorvos hívtuk meg. Az előadás célja, segíteni a szülőket a gyakori gyermekbetegségek leküzdésében és az allergia kezelésének megismerésében.

A Szülői Klub időpontja: 2010. november 24-én (Szerda) 17.00. órai kezdettel lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az óvoda dolgozói