Eseményekben és élményekben gazdag programsorozattal zárhatjuk a 2006-os évet is.

December 7-én a Művelődési Házban, Mikulás-koncerten vehettünk részt. A gyerekek nagy örömmel fogadták az éneklő Mikulást és rendkívül tetszett nekik az oldott, hangulatos műsor.

December 8-án a Dóm téren a szegedi óvodák közös programján voltunk, ahol szülök és gyerekek a Guiness-rekord reményében énekelhettek együtt karácsonyi dalokat és mindenki gyújtott egy-egy gyertyát vagy mécsest.

December 11-től óvodásaink 15 alkalommal a Némo úszótanodában tanulhatnak úszni. Ezt a programot minden évben megszervezzük, hogy gyermekeink egészséges mozgáskultúrájához ezzel is hozzájárulhassunk.

December 13-án a nagyobb gyerekekkel az idősek napközi otthonában szervezett ünnepségen vettünk részt, ahol karácsonyi műsorral kedveskedtünk az idős embereknek. Meglepetésünkre ott is találkozhattunk a Mikulással, még ajándékot és édességet is kaptunk tőle. Köszönjük a szíves vendéglátást.

December hónapban már szinte hagyomány óvodánkban a közös készülődés az adventi vásárra, amit a szülők klubja szervez. Az idén is csodálatos asztaldíszek és adventi koszorúk készültek. A szülők munkájának és anyagi támogatásának köszönhetően sok szép játék kerülhetett a karácsonyfánk alá.

December 19-én délelőtt tartottuk óvodánkban a családias karácsonyi ünnepségünket. A fenyőfát a szőregi Virág- és Dísznövény ÁFÉSZ biztosította számunkra. Köszönjük anyagi támogatásukat.

Ezen a napon délutánra is tartogattunk örömteli, szép perceket az érdeklődő családok számára.

Karácsonyi hangversenyt szerveztünk, ahol felléptek a Pro Musica Zeneiskola keretében tanuló zeneovisaink, tehetséges zenészpalánták és fiatal zenész művészek. Díszvendégünk: Altorjay Tamás operaénekes a Szegedi Nemzeti Színház magánénekese volt. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen jeles művész fellépett az óvodánkban. Köszönjük minden szereplőnek, hogy eljöttek és hangszerjátékukkal, énekükkel emelték a karácsonyi ünnepünk hangulatát. A műsor nagy sikert aratott. A szervezésben nyújtott segítségéért köszönet illeti Nógrádiné Csíkos Margitot a Szegedi Szimfonikus Zenekar oboaművészét.

Köszönjük a szülőknek, hogy anyagi támogatásukkal ebben az évben is mint mindig -, hozzájárultak ahhoz, hogy gyermekeinknek felejthetetlen, szép ünnepeket varázsolhattunk.

December 22-én Ujhelyi István országgyűlési képviselő úr a tagóvodavezetőknek képességfejlesztő játékokat tartalmazó csomagot nyújtott át a városházán.

Ezúton is köszönjük nagyvonalú támogatását, a gyerekek és a szülők nevében is.

Minden olvasónak sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

Szőregélő, 2007. január