Akire ebben a hónapban nagyon büszkék vagyunk: Bojboi Rebeka 8.b osztályos tanuló.

Sikert sikerre halmoz, céltudatos kislány. Egy napon két dicsőséget szerzett iskolánknak, megnyerte a kistérségi matematika versenyt és a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium Tehetségkutató angol nyelvi versenyét. Köszönjük Rebeka, hogy tovább öregbítetted iskolánk jó hírét.

*

A térségi matematika verseny döntőjére 10 tanulóval érkeztünk a Eötvös Gimnáziumba. Legjobbjaink:

Bojboi Rebeka 8. b osztályos tanulónk I. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Kálmánné Fodor Zsuzsanna

Kis-Beck Tamara 7.a osztályos tanulónk I. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Kerekes Pálné

Kis-Beck Regina 7.a osztályos tanulónk III. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Kerekes Pálné

*

A Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási versenyen Guth Noémi 5.a osztályos tanulónk megyei döntőbe jutott. Felkészítő tanára: Hegedűs György

*

A városi úszó diákolimpia sikerei után iskolánkat 5 tanuló képviselte a Hódmezővásárhelyen megrendezésre kerülő megyei úszó diákolimpián. Kiváló szerepléssel mind az öten érmet szereztek és felállhattak a dobogóra. A legkisebbek között Fazekas Zsófi 2.a osztályos tanulónk szerzett bronzérmet. Kocsis Csillag Virág 5.a osztályos tanulónk mellúszásban, Fazekas Réka 6.b osztályos tanulónk pillangóúszásban szerzett ezüstérmet. A fiúk is kitettek magukért, Paksi Botond (8.a) és Paksi Zsombor (6.b) egy-egy bronzéremmel lett gazdagabb.

Köszönjük a testnevelőknek és edzőknek felkészítő munkájukat. Gratulálunk a versenyzőknek, köszönjük a felkészítő tanárok munkáját!

Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsanna
igazgató