Karácsony kapcsán legelső gondolatunk a szeretet. Valójában egész évben szeretjük egymást, segítjük a rászorulókat felebaráti szeretetből, segítjük a körülöttünk élőket egyegy jó szóval, kedves mosollyal, karácsonykor mégis felerősödik bennünk az érzés: adni jó!

A Kossuthos diákok szerint „bizsergető érzés”, mikor műsorukkal örömet szerezhetnek akár a Szőregi Faluházban, akár a Klauzál téren hagyományosan megtartott Rotary karácsonyon. Ebben az évben négyszer is kedveskedhettünk karácsonyi műsorainkkal, mely a nagyközönség és a szervezők szerint is nagyon színesre sikeredett, sok sikert aratott.

Tanítványaink kedves tánca, mókás manói, Andrucsák Krisztián (4. a), a mi híres mesemondónk nyűgözte le a Klauzál térre kilátogató embereket illetve Szőregen a nyugdíjas klub hallgatóságát.

A jótékonyság jegyében, a Szegedi Rotary csoporthoz pályázott igazgató nénink, Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsanna. Így 5. a osztályos tanulónk, Hegedűs Ferenc és édesanyja kaphatott támogatást a IKV Zrt. jóvoltából, mely nem csak a karácsony közeledtével lehet segítség egy családnak. Nikoloutsopoulou Anna (8. b) osztályos tanulónk egy szociális lakás átadásánál varázsolt kedves hangjával szeretetet, karácsonyi melegséget. Köszönjük a gyerekeknek és felkészítő pedagógusoknak e meghitt perceket!

szoreg.hu képtár