Karácsony kapcsán legelső gondolatunk a szeretet. Valójában egész évben szeretjük egymást, segítjük a rászorulókat felebaráti szeretetből, segítjük a körülöttünk élőket egy-egy jó szóval, kedves mosollyal, karácsonykor mégis felerősödik bennünk az érzés: adni jó!

A Kossuthos diákok szerint „bizsergető érzés”, mikor műsorukkal örömet szerezhetnek akár a szőregi Faluházban, akár a Klauzál téren hagyományosan megtartott Rotary Adventen. Ebben az évben négyszer is kedveskedhetnek műsorukkal, mely a nagyközönség és a szervezők szerint is nagyon színesre sikeredett, sok sikert aratott. Nikoloutsopoulou Anna Stefánia (7.b) és Nyerges Virág (5.a) csilingelő hangjával nyűgözte le a Klauzál térre kilátogatókat és a szőregi nyugdíjasok hallgatóságát.

Andrucsák Krisztián, a mi híres mesemondónk, ezúttal a „Három Karácsonyfa” történetét mesélte el mindenki nagy örömére, a 4.a osztály tanulói pedig versekkel, valamint egy érdekes manótánccal szórakoztatták az érdeklődőket.

A jótékonyság jegyében, a Szegedi Rotary csoporthoz pályázott igazgató nénink, Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsanna. Jóvoltából, 1. b osztályos tanulónk, Török Márk és családja kaphatott támogatást, mely nem csak a karácsony közeledtével lehet segítség egy családnak.

Kossuth-os diákok fergeteges előadása a Rotary Adventen

Közzétette: szoreg.hu – 2015. december 9.

Borítókép: Fotó: Kossuth Lajos Iskola

szoreg.hu képtár