Idén az iskolai farsangot már mindenki nagy izgalommal várta. Elkezdődött a készülődés a jelmezek bemutatására. és végre elindult a felvonulás. Elsőként a csoportosan beöltöző osztályok (1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a,, 3.b, , 4.a, 4.b,, 5.a,, 6.b) rövid, zenés produkciót mutattak meg a közönségnek. Ezt követte az egyéni jelmezesek felvonulása. A publikum telefont beélesítve tekintette meg a műsorszámokat. A zsűri nem tudott dönteni a helyezéseket illetően, ezért minden beöltözött diák egy sport szeletet kapott elismerésként.

Ezután az iskola aulájában az alsósok zenés, táncos játékokban vehettek részt. Kis szusszanást és technikai szünetet követően öt órától indult a felső tagozatosok diszkója. A tánctól kimerült diákok a büfében nassolnivalót és üdítőt fogyaszthattak. A büfé irányításában és a „bulihangulatot” megteremtő zenék lejátszásában nyolcadikos tanulók segítettek. A rendezvény végeztével jókedvűen hagytuk el iskolánkat.

Az előző évekhez hasonlóan az idei farsang is jó hangulatban zajlott, kikapcsolódtunk ezen a délutánon. Ezúton köszönöm mindazoknak, akik segítettek a rendezvény megszervezésében és részt vettek ezen az örömteli mulatságon.

Drágity Dusán
DÖK koordinátor

szoreg.hu képtár