Idén február 14-én – Valentin napon – csütörtök délután tartottuk az iskolai farsangot. Az ötödik órát követően a tanulókat megebédeltek, majd elkezdődött a készülődés a jelmezek bemutatatására. Fél kettőkor kezdődött a jelmezes felvonulás. Elsőként a csoportosan beöltöző osztályok ( 2a, 2b, 3a,3b, 4a, 4b, 5a, 5b 6b,) rövid, zenés produkciót mutattak meg a közönségnek. Ezt követte az egyéni jelmezesek felvonulása. A publikum nagy tapssal jutalmazta a fantasztikus műsorszámokat. A zsűri nem tudott dönteni a helyezéseket illetően, ezért minden beöltözött diák egy sport szeletet kapott elismerésként.

Ezután az iskolai aulájában az alsósok vidám, bulis zenékre tombolhatták ki magukat, és mutathatták meg újra ötletes jelmezeiket egymásnak.

Kis szusszanást és technikai szünetet követően fél öttől indult a felső tagozatosok diszkója. Az alsó és a felső tagozat diszkóját is iskolánk tanulója – Andrucsák Krisztián – vezényelte lemezlovasként.

A tánctól kimerült diákok a büfében nassolnivalót és üdítőt vásárolhattak. A büfé irányításában nyolcadikos tanulók segítettek. A rendezvény végeztével jókedvűen hagytuk el iskolánkat.

Az előző évekhez hasonlóan az idei farsang is jó hangulatban zajlott, kikapcsolódtunk ezen a délutánon. Ezúton köszönöm mindazoknak, akik segítettek a rendezvény megszervezésében és részt vettek ezen az örömteli mulatságon.

Drágity Dusán, DÖK koordinátor

szoreg.hu képtár