A Kossuth-os Diákönkormányzat február végén megrendezte a farsangot iskolánkban. Délután kettőkor kezdődött a mulatság, amelyen hat osztály csoportos jelmezt mutatott be. Voltak köztük bohócok, cirkuszosok, takarítók. Mint minden évben, most is sok szép jelmezt láthatott  és értékelhetett a zsűri. A felsős osztályokból kevesen öltöztek be, így közösen történt a két évfolyam díjazása.

A csoportos jelmezek annyira ötletesek voltak, hogy a zsűri nem tudott dönteni, ezért mindenkit csokival jutalmazott.

Az egyéniek közül az első helyen végzett: a lila ruhás hölgy Kovács Kiara (5.a) személyében, a második Tasnády-Szeőcs Zoltán (2.a) közlegény, a harmadik pedig Jambrik Polli (1.b) Olaf hóember jelmeze lett.

Már évek óta a felsősök diszkóját megelőzi az alsós osztályoké. A gyerekek öt óráig táncolhattak az aulában. Utána következett az igazi buli, ami nyolc óráig tartott.

A zenéről DJ gondoskodott, és a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Jó volt látni, hogy ennyi tanulónk megjelent rendezvényünkön. Régen volt ennyire sikeres esténk, még a tanárok is táncra perdültek.

A diszkó alatt büfé is üzemelt. Itt házi készítésű süteményeket és üdítőt vásárolhattak a diákok. Köszönöm a szülőknek az elkészített sok-sok finomságot.

Munkámat nyolcadikos és hetedikes diákok segítették. Köszönet érte Panta Zsoltnak, Bartucz Bátornak, Mára Norbertnak, Ocskó Zsófiának, Kopasz Nikolettnek és Olti Dávidnak.

Remélem a jó hangulaton felbuzdulva, jövőre is találkozunk mindannyiótokkal.

Diákönkormányzatot segítő pedagógus: Sipos Dóra

Szőregi Regélő, 2015. április

Borítókép: Fotó: Kossuth Lajos Iskola

szoreg.hu képtár