39 nyolcadikos tanítványunktól köszöntünk el június 15-én.

Ballagásunkat megtisztelte Rózsavölgyi József, Szőreg önkormányzati képviselője, aki átadta kiemelkedő nyolcéves tanulmányi munkájáért és példás magatartásáért a Kossuth plakettet Kálmán Tamás 8.a osztályos tanítványunknak. Az iskolát és a pedagógusok munkáját támogató szülőnek, Deméné Szegedi Anikónak köszönte meg munkáját „Kossuth-plakettel”.

Évzáró statisztikánk:

2012 évben 347 fő tanulói létszámmal, az idei tanévet 382 fővel zártuk.

Az utóbbi 5-6 évben folyamatosan bővülünk, és nagy örömünkre így lesz ez a következő tanévben is. 39 fő nyolcadikos kiballagtatásával szemben, 58 fő kis elsőst várunk szeptember elsején. Komoly szakmai nevelő-oktató munkát folytatunk tantestületemmel, aminek mérhető eredménye ez a növekvő szám. Köszönet érte kollégáimnak.

64 tanulónk lett kitűnő és vette át a jutalomkönyvet. A legjobb osztályátlag az alsó tagozaton a 2.a osztályé lett 4,85. A felső tagozaton holtversenyben az 5.a és a 7.a 4,3-et ért el.

Pedagógus kollégáim közül az idei évbe többéves kiemelkedő munkájáért járó „Kossuth-plakettet” Csasznyné Halász Ágnes vehette át.

Köszönjük iskolánk alapítványának, Szőregi Kossuth Magánalapítvány támogató munkáját, melyre különösen januártól volt nagy szükségünk, segítettek a jutalmazásban, a versenydíjakban, nevezésekben, utaztatásokban.

Kívánok mindenkinek kellemes pihenést, feltöltődést, vakációzást!

Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsanna