szoreg.hu grafika

A 2018-as magyarországi országgyűlési választások a rendszerváltás óta eltelt időszak nyolcadik általános parlamenti választásai lesznek Magyarországon. A választásokat Áder János köztársasági elnök január 11-én kiadott közleménye értelmében 2018. április 8-án tartják, egyfordulós rendszerben.

Április 8-án két szavazólapot kapnak a magyarországi lakcímmel rendelkező választók: az egyiken pártlistára szavazhatnak, a másikon pedig a legszimpatikusabb egyéni képviselőre ikszelhetnek. A két voksot jellemzően ugyanannak a pártnak adják a választók, ám az is pontosan ugyanúgy érvényes, ha valaki megosztja a szavazatait (vagyis ha egyik párt listájára, másik párt egyéni jelöltjére szavaz).

„Szőregi” országgyűlési képviselőjelöltek

1. Bartók Csaba (Fidesz-KDNP)

2. Kozák Dávid (Magyarországi Cigánypárt)

3. Bodrog Zoltán (LMP)

4. Király Renáta (Kell Az Összefogás Párt)

5. Kovács Zsófia (Családok Pártja)

6. Kovácsné Pácsa Tünde (Összefogás Párt)

7. Mihálik Edvin (Momentum)

8. Tóth Péter (Jobbik)

9. Pál Anna Viktória (Magyar Kétfarkú Kutya Párt)

10. Ottlakán Péter (Szegény Emberek Magyarországért Párt)

11. Szabó Sándor (MSZP-Párbeszéd)

12. Nyári-Nagy Ildikó (Értünk értetek-A hiteles párt)

Szőregi szavazókörök

Kapcsolódó anyagok

A “Szőreg választ” oldalain megjelenő információk a jelöltek által a lakossághoz eljuttatott szóróanyagok, valamint az interneten nyilvánosan elérhető, a szoreg.hu számára továbbközölhető információk alapján készültek. Amennyiben esetlegesen pontatlanságot tapasztal vagy kiegészítené a megjelent adatokat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@szoreg.hu címen.