Új korszak kezdődött Szőregen

Vajgely Pál, delmgyar.hu  2018.08.04

Stabilabb idényben reménykednek a Szőregi Rákóczi SE-nél: a labdarúgócsapat az előző szezonban meglepetésgyőzelmek mellett többször a várt teljesítmény alatt maradt. A megyeegyes klub ugyanakkor profitált a jobb eredményekből, és meg- erősödve várja a szezont.

Hullámzó teljesítményt nyújtott az előző idényben a Szőregi RSE, amely idegenben jobban teljesített, mint saját pályáján. Otthonától távol többek között a Csongrádot is legyőzte, azonban saját pályáján csupán három győzelmet könyvelhetett el, ez végül a tizedik helyre volt elég. Egy alaposan átalakult csapattal vághatnak neki a következő szezonnak, a keret ugyanis tíz új játékossal bővült, a szakmai munkáért pedig a továbbiakban is Kiss Máté felel.

– Megdolgoztunk tavasszal az olyan meccseken, mint a csongrádi győzelem, vagy az Algyőn, a pályán elért egy pont. Ez segített abban, hogy a nyáron tudjunk erősíteni. Szimpatikusabbá vált a Szőreg. Az elmúlt években nem tartoztunk még a középmezőnyhöz sem, de ennek a korszaknak vége. Egy stabil közösség lettünk, viszonylag erős kerettel, aztán meglátjuk, mit jelentenek az igazolások – fogalmazott a Szőreg edzője, aki hozzátette, a nyáron szép számmal látogatták az edzéseket a keret tagjai. A szőregiek minimum a középmezőnyhöz tartoznának, de vérmesebb reményeik is vannak.

Ami az érkezőket illeti, Cene Kristóf Tiszaszigetről, Fekete Ádám és Németh István Deszkről igazolt Szőregre. A fiatal Varga Dániel a Sándorfalvát, Gyenge Kornél pedig az Ásotthalmot hagyta el a szőregiek kedvéért, a kapuba az UTC-től megszerzett Reguli Máté érkezik. Az NB III-as tapasztalattal bíró Fátyol Szilárd Angliából hazatérve, szőregi színekben futballozik újra, Papp Bence szintén külföldről tér haza, az iráni Mohammadreza Salemian pedig a szegedi egyetemi tanulmányai mellett választotta a Szőreget, míg Vér Ádám sérülését követően léphet újból pályára. Négy távozója is akad a csapatnak, Sarnyai Tamás visszatér a megyeegyes Makó II.- höz, Bosnyák Márkó munkahelyi elfoglaltsága miatt Vas megyében, a Lukácsházában folytatja, Borsi Levente a megyenégyben újjáalakuló Újszentivánba igazolt, Gantner Gergő pedig a Gyálaréthez távozott.

Vajgely Pál, delmgyar.hu

Hozzászólások

Adventi Gyaertyagyújtások

Adventi Gyaertyagyújtások

Hirdetés

2018. december

Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Szőregi pillanat-kép

rozsaunnep-2015-136

Hirdetés

Időjárás

Köd
Ma 12/19 10%
Köd
Felhős, délelőtti ködfoltokkal borított területek. A legmagasabb hőmérséklet -4°C. Szelek DK és változékony.
Borús
Holnap 12/20 10%
Borús
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 0°C. Szélerősség DDK 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Péntek 12/21 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 1°C. Szélerősség D 10 és 15 km/h közötti.