Eseménykrónika

A Baba-mama klubban történt

A Baba-mama klubok alkalmával gyakorló és leendő kismamák osztják meg tapasztalataikat, élményeiket egymással. A helyi védőnők és meghívott vendégek ötletekkel, tanácsokkal, megújuló ismeretekkel látják el az érdeklődő szülőket és gyermekeiket.

A Magyar utcai Óvodában történt

A Magyar utcai Óvoda dolgozói rendszeresen beszámolnak az óvoda életéről, napi munkájukról, az óvodások sikereiről, mindennapjairól.

A Nyugdíjasklubban történt

A Nyugdíjasklub 2010. elején addigi formájában megszűnt. Helyét az Ezüsthajúak Nyugdíjas Egyesület és a Szőregi Nyugdíjas Egyesület vette át.

A Sárgarózsa Népdalkörrel történt

Idősebb embereket magába foglaló klub célja a hagyományőrzés. Heti egyszeri alkalommal gyakorolnak, különböző fellépéseken vesznek részt és maguk is szívesen szerveznek dalos találkozókat.

A Szerb utcai óvodában történt

A Szerb utcai Óvoda dolgozói rendszeresen beszámolnak az óvoda életéről, napi munkájukról, az óvodások sikereiről, mindennapjairól.

A Szőregi Baráti Társasággal történt

Fő feladatuknak a település hagyományainak ápolását, kulturális rendezvények megszervezését, vendég előadók meghívását és kiállítások szervezését tekintik. Szőreg életét jobbító, városvédő tevékenységeket folytatnak. Próbálnak újabb és újabb feladatokat megvalósítani, egyre több embert mozgósítani, és tevékenységüket bővíteni.

A Szőregi Idősekért Alapítvánnyal történt

Az Alapítvány célja a szőregi idős – kiemelten a 60. életévüket betöltött – vagy egészségügyi okból elesett, nehéz helyzetben lévő emberek támogatása,  a Szerb u. 54. szám alatti, eddig idősek napközi ellátó helyeként működő ingatlan e célra való megőrzése.

A Szőregi Nyugdíjas Egyesülettel történt

Változatos programokat kínálnak az idős embereknek. Vacsorás esték, pótszilveszter, farsang, névnapozás, vetélkedők és sok egyéb már eseménnyel várják az érdeklődőket időről időre.

Az Ezüsthajúak Nyugdíjas Egyesületével történt

Az egyesület célja a szabadidő hasznos eltöltése, az egészséges életmód megismerése és gyakorlása, jóga torna tartása, közös kirándulások, múzeumlátogatások szervezése, szoros kapcsolat kialakítása a Sárgarózsa Népdalkörrel és programokon való részvétel.

Hirdetés

2018. május

Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

120 éves a szőregi rózsatő

Szőregi pillanat-kép

151012-sportcsarnokban-a-anapkozi-060

Hirdetés

Időjárás

Zivatar valószínű
Péntek 05/25 100%
Zivatar valószínű
Hajnali zivatarok. A legalacsonyabb hőmérséklet 15°C.
Zivatar valószínű
Holnap 05/26 40%
Zivatar valószínű
Délután kialakuló zivatarok. Forró. A legmagasabb hőmérséklet 28°C. Szelek É és változékony. Eső valószínűsége 40%.
Zivatar valószínű
Vasárnap 05/27 50%
Zivatar valószínű
Délután kialakuló zivatarok. Forró. A legmagasabb hőmérséklet 28°C. Szelek KÉK és változékony. Eső valószínűsége 50%.